Училище за модели

2Имаме удоволствието да Ви поканим в училището за модели към агенция за фотомодели ELIT D MODELS.

Школите на ЕлитД моделс стартират на 1 октомври 2013 г. (вторник) от 18 часа – I група и 19,30 часа – II група в Операта – малка балетна зала, ет. 3, вход откъм църквата.

За записвания и въпроси: телефон 0888 309 569, e-mail: info@elitdmodels.com

Това е първата стъпка от кариерата на всеки модел.

Школата е създадена от Диана Поптонева и действа от 1988 година. Обучението е по специална програма и е насочено към развиване и обогатяване на двигателната култура и комуникативност на участниците, като включва:

  • екзерсиз – комплекс от упражнения за подобряване стойката на тялото
  • пантомима – усвояване езика на тялото и мимиката
  • каданси – подготовка за работата на фотомодел
  • походка , дефиле – елементи
  • танц – хореография, координация
  • етикет – добри обноски и поведение в обществот
  • макиаж – сценичен и ежедневен грим, грижи за кожата
  • фотосеанс – поведение пред камера, работа с фотограф

1Обучението е с продължителност през цялата учебна година. Провежда се два пъти в седмицата в сградата на Операта, в две възрастови групи 4 – 11год. и 12 – 25 год., от Диана Поптонева и специалисти в различните области. Подхода към участниците е индивидуален, съобразен с възможностите им. При успешно завършване на школата се издава документ. При работа с децата се съобразяваме с детското в тях като под формата на игра съчетаваме полезното с приятното.

Агенция Елит Д е представител на конкурса Малка Мис и Малък Мистър България, в който с голям успех участват възпитаниците на школата. Победителите получават възможност да участват в националния конкурс Малка Мис и Малък Мистър България, реклами, ревюта, снимки, а също така да представят България в международни конкурси.

Обучението в школата, участието в ревюта и конкурси се отразяват отлично на самочувствието и възпитанието на децата, а участието им в благотворителните мероприятиия на Агенцията и Сдружение “ Сърца без граници“ ги учи на милосърдие и съпричастност към болката на другите деца, прави ги по-добри и отговорни.

Записване може да попълните специалния формуляр в „Стани модел“ или на телефон 0888 309 569